Skip to content
Hoe werkt het?

We bieden jou als klant de ultieme ondersteuning als het aankomt op gezamenlijke projecten. Jij levert ons een ontwerp aan en onze grafische ontwerpers perfectioneren deze indien gewenst voor de kledinglijn die we voor je gaan maken. We zoeken altijd de beste stoffen en afwerkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat jouw eigen merk/label op een manier voor de dag komt op een manier waarvan de meeste kledinglabels kunnen dromen. Dat klinkt wat pretentieus misschien, maar geloof ons als we zeggen dat we jouw stoutste verwachtingen kunnen overtreffen met ons werk.

We maken simpelweg gezegd alles. Of je nu op zoek bent naar t-shirts, polo’s, sweatshirts, hoodies, jassen, caps, mutsen of zelfs tassen en strandlakens: wij realiseren het voor je. Al onze producten kunnen we voorzien van zaken als eigen labels, patches en kartonnen kaartjes zodat je echt je eigen kledingmerk hebt. Alle door ons geleverde artikelen worden per stuk verpakt waardoor je deze heel makkelijk kunt aanbieden aan je eigen klanten, personeel of retailers die je warm probeert te maken voor jouw label.

Voor wie werken we?

Wij werken uitsluitend voor ondernemers die serieuze plannen hebben en op zoek zijn naar echte kwaliteit. Om dit goed te kunnen doen hanteren we voor elk product een minimale afname van 30-50 stuks (hangt van het product af). Omdat alle kleding op maat wordt gemaakt voor onze klanten en het voorbereiden, maken en bijvoorbeeld drukken of borduren allemaal een aardige tijdsinvestering vragen is het niet mogelijk om kleinere aantallen af te nemen. Als je bereid bent om te investeren in jouw merk of onderneming en durft in te zetten op hoge kwaliteit dan zijn wij de perfecte partner voor jou.

Ook een eigen kledinglijn?

Om te weten of we een leuke match zijn hebben we een handig offerteformulier gemaakt waarin je jouw wensen kenbaar kunt maken. Als je dit hebt ingevuld ontvang je binnen 48 uur een voorstel!

Back To Top