Skip to content

Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet zodat je een goed idee krijgt van hoe wij werken en voor wie wij dat doen. Wij zullen deze lijst met regelmaat aanvullen.

Kan ik ook bij jullie langskomen?

Wij houden kantoor in Sint Pancras bij Alkmaar en werken ook op afspraak. Voordat we een afspraak inplannen vragen we je wel om eerst een offerte aan te vragen zodat wij jouw wensen mooi in kaart kunnen brengen. Wij hebben veel kleding op voorraad zodat we je goed kunnen laten zien welke kwaliteit we je kunnen gaan leveren.

Maken jullie ook kleding voor niet-voetbalsupporters?

De meeste mensen kennen ons als het kledingmerk voor de “harde kern”, maar we zijn veel meer dan dat. Onze eigen commerciële lijn is weliswaar erg belangrijk voor ons, maar het is uiteindelijk maar een klein deel van wat we doen. We zijn gespecialiseerd in het maken van kwaliteitskleding, maar of dat nu voor voetbalsupporters is of voor bijvoorbeeld MKB-bedrijven of sportverenigingen maakt voor ons geen verschil.

Wat kost het opzetten van eigen kledinglijn?

Hier is geen eenvoudig antwoord op te geven. Het hangt vooral af van je eigen wensen en ook mogelijkheden. Een t-shirt met 1 print is bijvoorbeeld goedkoper dan een t-shirt met 2 prints en eigen labels. Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ik wil 1 shirt laten bedrukken, kan dat?

In deze gevallen is het antwoord altijd nee en verwijzen we je graag door naar je lokale textielbedrukker / copy center of een webshop waar dit wel mogelijk is.

Wat zijn de minimale aantallen voor een bestelling?

In de regel kan je er vanuit gaan dat wij vanaf 30 stuks kunnen leveren. Dit geldt bijvoorbeeld voor items als t-shirts, polo’s, hoodies, sweaters, caps en mutsen. De enige echte uitzonderingen op deze regels zijn hoodies met maskers of bivakmutsen (populair in onze eigen commerciële lijn) en jassen. Omdat de productie hiervan gecompliceerder is van voorbereiding t/m productie zal de minimum order op 50 stuks liggen.

In welk formaat moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Wij hebben altijd een vector-formaat nodig om kwalitatief goed te kunnen bedrukken / borduren. Je praat dan in bestandsformaten als PDF, EPS of AI. Mocht je dit formaat niet aan kunnen leveren dan kunnen wij je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Ons studiotarief bedraagt 60 euro per uur.

Wat kosten eigen labels in mijn kleding?

De tarieven variëren hierin een beetje, maar als je uitgaat van de minimale afname van 1000 stuks (ook te gebruiken voor meer dan 1 project natuurlijk) dan praat je over een bedrag van tussen de 175 en 220 euro. Als je kleding door ons laat maken dan naaien we deze er gratis in voor je.

Hoe wordt mijn kleding verpakt?

Wij verpakken elk artikel standaard per stuk inclusief een maatlabelsticker. Op deze manier hoef jij alleen de verkoop nog maar te regelen!

Welke kwaliteit leveren jullie?

Hierin zit een groot deel van ons onderscheidend vermogen. Wij leveren geen budget-uit-de-doos artikelen, maar maken alles zelf van de beste materialen. Dit doen we voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Wij geloven erin dat jouw klanten/personeel graag de beste kwaliteit dragen en daarnaast vinden we het erg belangrijk dat de kleding er ook na 100x wassen nog goed uitziet!

Hoe werkt betalen?

Als je akkoord gaat met onze offerte dan brengen wij voordat jouw kleding in productie gaat 50% van het totaalbedrag in rekening. Wij starten pas met de productie als dat bedrag is voldaan. De andere helft betaal je als de kleding is afgeleverd bij je.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Dit gaat altijd in overleg met jou. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, maar het hangt ook een beetje af van wat je bij ons afneemt. Een t-shirt of een cap is altijd sneller dan een jas bijvoorbeeld. Wij zullen dit duidelijk naar je communiceren. In de regel is het wel zo dat je als je eigen kledinglijn wilt beginnen heel erg vooruit moet denken.

Voorbeeld: als jij in juli denkt om nog snel voor de zomer een t-shirt te laten maken dan is dat niet slim, dit kan je beter eerder in het voorjaar bedenken. Voor onze eigen kledinglijn is onze nieuwe wintercollectie al in in de lente ervoor in productie.

Hoe worden mijn artikelen geleverd?

Als je order klaar is voor uitlevering dan nemen we contact met je op. Wij kunnen het bij je laten bezorgen vanuit ons moederbedrijf in Polen en dan komt het via UPS of GLS jouw kant op. Je kleding bij ons af komen halen in Sint Pancras (bij Alkmaar) kan natuurlijk ook.

Ook een eigen kledinglijn?

Je denkt er al een tijdje aan, maar je weet niet waar je moet beginnen… Wij kennen jouw uitdaging en helpen je graag door dit proces heen. Benieuwd naar hoe het werkt?

Back To Top