Skip to content

Wij zijn bij PGWEAR grote fans van efficient werken en daarom willen we u vragen om een vrijblijvende aanvraag te doen als u interesse heeft in de mondkapjes met eigen ontwerp. Op die manier weten wij alvast dat u de moeite graag neemt om zaken secuur aan te leveren en kunnen wij je ook makkelijker een voorstel doen. Mochten er na de aanvraag wat onduidelijkheden zijn dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op om dat door te spreken.

 • U kunt hieronder kiezen uit vaste aantallen, maar in overleg kan dat ook afwijken natuurlijk. Dit is meer om de juiste staffelkorting te kunnen bepalen voor in ons voorstel.
 • Om uw ontwerp goed te kunnen bedrukken of borduren is het zaak om deze in een goed formaat aan te leveren. De formaten die wij het liefst zien zijn in minimaal 300dpi en in de formaten EPS,PDF of AI. Wij kunnen een aangeleverd ontwerp tegen een nader te bespreken meerprijs ook drukklaar maken voor u. Wij zullen u hierover adviseren als wij het ontwerp binnen hebben.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdfepspsd, ai, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • In principe hebben wij nu alle informatie die we nodig hebben om u een vrijblijvend voorstel te sturen. Als u zelf nog opmerkingen en/of bijzonderheden wil doorgeven dan horen wij dat graag natuurlijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Back To Top