Skip to content

Wij zijn bij PGWEAR grote fans van efficient werken en daarom willen we je vragen om een vrijblijvende aanvraag te doen als je interesse hebt in een eigen kledinglijn. Op die manier weten wij alvast dat jij de moeite graag neemt om zaken secuur aan te leveren en kunnen wij je ook makkelijker een voorstel doen. Mochten er na de aanvraag wat onduidelijkheden zijn dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op om dat door te spreken. Wil je na ons voorstel met ons om de tafel om bijvoorbeeld de kwaliteit van onze kleding te komen bekijken, dan is dat natuurlijk mogelijk.

 • Heb je een specifieke wens waar je hierboven niet voor kon kiezen dan horen we dat graag. Als er bij ons onduidelijkheden zijn over die wensen nemen we eerst contact met je op voordat we je een vrijblijvend voorstel doen.
 • In principe hanteren we voor alles behalve onze jassen (die gaan in overleg) een minimum afname van 30 stuks waarbij je zelf kunt bepalen in hoeveel van elke maat. Je kunt hieronder kiezen uit vaste aantallen, maar in overleg kan dat ook afwijken natuurlijk. Dit is meer om de juiste staffelkorting te kunnen bepalen voor in ons voorstel.
 • Om je ontwerp goed te kunnen bedrukken of borduren is het zaak om deze in een goed formaat aan te leveren. De formaten die wij het liefst zien zijn in minimaal 300dpi en in de formaten EPS,PDF of AI. Wij kunnen een aangeleverd ontwerp tegen een nader te bespreken meerprijs ook drukklaar maken voor je. Wij zullen je hierover adviseren als wij je ontwerp binnen hebben.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdfepspsd, ai, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. Denk bijvoorbeeld aan eigen labels voor in de nek, patches, borduurwerk en kartonnen kaartjes waarmee je jouw merk nog beter kunt personaliseren.
  • In principe hebben wij nu alle informatie die we nodig hebben om je een vrijblijvend voorstel te sturen. Als je zelf nog opmerkingen en/of bijzonderheden wil doorgeven dan horen wij dat graag natuurlijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Back To Top