Skip to content
Wie wij zijn

PGWEAR is in 2006 opgericht en staat wereldwijd bekend om de eigen kledinglijn die zich richt op fanatieke voetbalsupporters. Verdeeld over twee collecties per jaar bedienen wij alleen vanuit Nederland duizenden klanten per jaar en dat is slechts een fractie van wat het hele merk doet. De succesformule is redelijk “eenvoudig”: we kennen onze doelgroep vanuit onze vergelijkbare achtergrond en we leveren originele producten in de best denkbare kwaliteit. We maken altijd gebruik van de beste materialen en werken er dagelijks aan om ons nog verder te verbeteren. De reden waarom we kwaliteit kunnen garanderen is simpel: we maken in onze fabriek in Bialystok alles nog zelf. Waar de echte grote merken compromissen moeten maken om kosten te drukken (denk aan het laten produceren in lagelonenlanden tegen slechte kwaliteit) hebben wij het hele proces in eigen handen. Bij PGWEAR werken ruim veertig mensen (waarvan twee in Nederland) die allemaal experts zijn binnen hun eigen werkgebied. Of het nu gaat om onze grafische ontwerpers, naaisters of inpakteam, iedereen weet dat alleen het beste goed genoeg is.

Onze roots

Ons merk is dus ontstaan in het Poolse Bialystok in 2006 en dat is geen toeval. Bialystok is van oudsher de textielstad van Polen en onze oprichters hebben hun persoonlijke levensgeschiedenis in deze stad liggen. De textielindustrie heeft het al tientallen jaren moeilijk door de opkomst van de Aziatische markt waar tegen prijzen gewerkt kan worden die voor ons in Europa onmogelijk zijn. Het feit dat PGWEAR in 14 jaar tijd is gegroeid van twee personen naar een volwassen bedrijf waar meer dan veertig mensen werken is iets waar we erg trots op zijn. Dat we dit hebben kunnen doen in een stad waar de rijke textielgeschiedenis onder druk stond maakt ons nog trotser. Geloof jij net als wij in een sterk Europa en eerlijke werkomstandigheden voor werknemers, dan zijn wij zonder twijfel de partij om zaken mee te doen.

Onze specialiteiten

Door onze jarenlange ervaring en ons streven naar perfectie hebben we het perfecte recept gevonden. We zoeken altijd de beste stoffen en afwerkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat jouw eigen merk/label op een manier voor de dag komt op een manier waarvan de meeste retailers kunnen dromen. Dat klinkt wat pretentieus misschien, maar geloof ons als we zeggen dat we jouw stoutste verwachtingen kunnen overtreffen met ons werk.

We maken simpelweg gezegd alles. Of je nu op zoek bent naar t-shirts, polo’s, sweatshirts, hoodies, jassen, caps, mutsen of zelfs tassen en strandlakens: wij kunnen het voor je maken. Al deze producten kunnen we voorzien van dingen als eigen labels, patches en kartonnen kaartjes zodat je echt je eigen kledingmerk hebt. Alle door ons geleverde artikelen worden per stuk verpakt waardoor je deze heel makkelijk kunt aanbieden aan je eigen klanten of aan retailers die je warm probeert te maken voor jouw label.

Ook een eigen kledinglijn?

Je denkt er al een tijdje aan, maar je weet niet waar je moet beginnen… Wij kennen jouw uitdaging en helpen je graag door dit proces heen. Benieuwd naar hoe het werkt?

Back To Top